العرب 24
أبريل 12 2026 الأحد
شوال 24 1447 هـ 09:55 مـ
جريدة العرب 24

ولاد رزق 3 .. فيلم هابط يرسخ للسينما غير النظيفة بألفاظ وإيحاءات جنسية قميئة

فيلم ولاد رزق 3
فيلم ولاد رزق 3

يبدو أن السينما النظيفة انتهت وبقيت سينما الإباحيات والإيحاءات الجنسية القميئة، ويبدو أن فيلم أولاد رزق 3 جاء مكملًا مسيرة تلك النوعية من الأفلام الصفراء التي تثير الغرائز وتهدم القيم والأخلاق، وتنشر الإيحاءات الجنسية الذرة في نفوس الشباب والمراهقين.

رأي الجمهور

وعلق أحد رواد مواقع التواصل الاجتماعي على فيلم أولاد رزق 3 بعد ما شاهده في السينما قائلًا: مش عارف ازاي انت كـ شاب محترم ازاي ممكن تقول لخطيبتك او مراتك تعالي ندخل سينما نتفرج على #ولاد_رزق الجزء الثالث وبستغرب اكتر لما بشوف كومنتات بنات تمنشن بعضها عشان يتفقوا يروحوا يتفرجوا على الجزء الثالث منه.

وأكمل: يعني فيلم زي ده انا شوفت الجزء الأول منه بالصدفه ومفكرتش اتفرج عليه تاني لان حقيقي حستني بتفرج على فيلم من الأفلام الابـ ـاحيه فيلم عباره عن قـzاره او وsـاخه مشاهد موmـس والفاظ وايحاءات sـافله معرفش اتسمح بعرضه ازاي..! فيلم لو اتفرجت عليه مع مراتك لوحدكم انت نفسك مش هتتحمل انها تشوفه من كم الـsـفاله اللي فيه فيلم لا يصلح للعرض العائلي ولا حتى للعرض الخاص مينفعش فعلا غير بين شلة أصحاب قاعدين في سهره والحشيش ادامهم والفيلم يترجم الحاله اللي عايشنها.

وأردف: لكن مع ذلك تلاقي صفحات الفن بتتكلم عنه واد ايه هو عمل فني تقيل يحتاج لتكرار تجربته ويتعمل منه جزء تاني حقيقي مفكرتش اشوفه وييجي دلوقتي طال عمره يحب يعمل فيلم هو الاغلى انتاجا في الوطن العربي ويرصد ميزانيه بملايين الدولارات قولت كويس هيقلد الراحل مصطفى العقاد ويعمل لنا حاجه زي الرساله وضخامة إنتاجه او حاجه زي عمر المختار واللي هو يقوي الروح المعنويه للمقـ ـاومه اللي بتجـ...ـاهد وحدها لكن ازاي يدور ع الحاجه اللي تظهر اسوأ مافينا ويختار ولاد رزق ويصرف عليه حسب تصريحه هو ما لايقل عن ١٢ مليون دولار.
ومضى ناقدًا القائمين على الفيلم: الجزء ده بيكمل نفس نمط الوsـاخه من الفاظ ومشاهد بيترجمها الفنان المحترم عمرو يوسف اللي كان ناقص يقلع البوكسر عشان يوصلك الرساله الساميه من الفيلم ولما يقولوا لـ احمد عز ان الفيلم فيه الفاظ ومشاهد اوفر يقولهم انا شايف انه مختلفش عن الأجزاء السابقه كتير يعني اللي هو نفس القـzاره ياجماعه مستغربين ليه..!
الضجه الحاصله ع الفيلم ده تقول ان فعلا مستوى ثقافتنا بينزل للقاع بس للاسف بياخد معاه اجيال شباب وبنات بقوا مقتنعين ان ده العادي وهي دي حريه والابداع وحرفيا مابقوش يعرفوا لكلمة العيب معنى.

أسعار العملات

متوسط أسعار السوق بالجنيه المصرى09 أبريل 2026

العملة شراء بيع
دولار أمريكى 53.0826 53.1826
يورو 62.0004 62.1226
جنيه إسترلينى 71.1890 71.3391
فرنك سويسرى 67.1082 67.2516
100 ين يابانى 33.3706 33.4355
ريال سعودى 14.1448 14.1729
دينار كويتى 173.1612 173.5440
درهم اماراتى 14.4505 14.4837
اليوان الصينى 7.7645 7.7800